vrijdag 8 juni 2012

Proat in de stroat, muziek en film




Ook vandaag is er weer van alles te doen in het kader van de WAK! Vervelen is geen optie!!


Bijeenkomst  Proat in de stroat  
Buurt- en Speeltuinvereniging De Jeugd, Anthoniusstraat 52,
10.00-12.00 uur, entree gratis.
Tijdens deze maandelijkse koffieochtend praten (oud-)bewoners van de Berflo Es en andere belangstellenden over het verleden en heden van de wijk en haar bewoners. Het thema op deze WAK-ochtend is kunst. Kom gerust kijken!


Podium Pastoriestraat
Hier is vanaf 16.00 uur veel te zien en te horen!


Concert Muziek carrousel  
16.00-19.00 uur, entree gratis.
Vereniging Popbelang Hengelo geeft alle zangers, zangeressen en singer/songwriters de kans het podium te betreden. Iedereen die zijn/haar vocale talenten ten gehore wil brengen is welkom!


Presentatie Creëer je eigen muziekinstrument  
16.30- 17.30 uur, entree gratis. 
Leerlingen uit groep 5-8 maken in de aanloop naar de WAK hun eigen muziekinstrument. Hierbij moeten ze letten op het ontwerp, de creatie en de presentatie. Tijdens deze presentatie zullen zes finalisten hun instrument demonstreren en volgt er een beoordeling door een vakjury. Dit project is een samenwerking tussen Vereniging  Popbelang Hengelo, PopScool Hengelo en Kunstenmakers.


Concert Band talent  
20.00-00.00 uur, entree gratis.
Lokale  bands worden uit de oefenruimtes gehaald om zich te presenteren aan het Hengelose publiek. Hierbij worden zowel eigen werk als  covers ten gehore gebracht. Mis het niet!


Of ga je liever naar de film? Dat kan ook.
Filmhuis Hengelo vertoont de dansfilm Pina.
Rabotheater Hengelo, 20.15 uur, entree gratis. 
Dansfilm van regisseur Wim Wenders uit 2011 over de aangrijpende en unieke danskunst van de legendarische Duitse choreografe en danseres Pina Bausch. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten